Om mimercon

Mimercon er en dansk IT konsulentvirksomhed, som blev etableret af Michael Buchardt i oktober 2012. Han er en af Damarks mest rutinerede undervisere med mere end 15 års erfaring inden for Windows og System Center undervisning. Han deler sin tid mellem undervisning og konsulentopgaver hos mellemstore virksomheder.

Mimercon tilbyder undervisning, konsulentydelser og rådgivning inden for System Management, infrastruktur, virtualisering og migrering. Vi samarbejder med alle de store undervisningshuse i Danmark.

Det vigtigste for vores undervisningsaktiviteter er at hæve kundernes niveau, så de er rigtigt klædt på til at arbejde med teknologierne i deres eget firma. Det betyder, at vi er ikke bange for at dele viden, hverken under eller efter kurset. Det betyder også, at vores dør altid er åben for spørgsmål uden beregning.

Vores idegrundlag er således at levere konsulentydelser, undervisning og rådgivning, som bidrager til kundens forretningsudvikling.

Vi ønsker at etablere længerevarende relationer, der er værdiskabende for såvel vores kunder som vores egen virksomhed. Vi er derfor fokuseret på at opretholde en stor kundetilfredshed og stræber efter, at vores kunder oplever os som en fleksibel og kompetent samarbejdspartner.

 

img_8570_mini
Michael Buchardt
Konsulent, Underviser, Partner